Sv. Stefan se otvara u maju

Bez autora
Mar 03 2011

Rekonstrukcija grad hotela, koja je ušla u petu godinu, napokon bi trebalo u naredna dva mjeseca da bude završena. Grad hotel „Sveti Stefan" biće otvoren u maju, bez obzira da li će do tada biti riješen spor povodom obnove hrama Svetog Aleksandra Nevskog koji se nalazi u bloku 25 na istočnom dijelu ostrva, saopšteno je „Vijestima" iz menadžmenta kompanije „Adriatic propertis", koja je zakupac hotelskog kompleksa. Neslaganja između zakupca i dijela mještana, koji su okupljeni u Odboru za obnovu hramova, započela su prije nekoliko godina kada je otkrivena srednjovjekovna crkva prilikom rekonstrukcije najzahtjevnijeg dijela ostrva, bloka 25, gdje se nekada nalazila kockarnica, restoran i kuhinja.

Sv. Stefan se otvara u majuRekonstrukcija grad hotela, koja je ušla u petu godinu, napokon bi trebalo u naredna dva mjeseca da bude završena.

Grad hotel „Sveti Stefan" biće otvoren u maju, bez obzira da li će do tada biti riješen spor povodom obnove hrama Svetog Aleksandra Nevskog koji se nalazi u bloku 25 na istočnom dijelu ostrva, saopšteno je „Vijestima" iz menadžmenta kompanije „Adriatic propertis", koja je zakupac hotelskog kompleksa.

Neslaganja između zakupca i dijela mještana, koji su okupljeni u Odboru za obnovu hramova, započela su prije nekoliko godina kada je otkrivena srednjovjekovna crkva prilikom rekonstrukcije najzahtjevnijeg dijela ostrva, bloka 25, gdje se nekada nalazila kockarnica, restoran i kuhinja.

Netrpeljivost cijelog mjesta prema aktuelnom zakupcu kulminirala je prošle sedmice, kada je više od 30 starosjedilaca namjeravalo da probije vrata skupštinske sale i ne dozvoli odbornicima da dvije betonske građevine u maslinjaku iza šoping centra legalizuju kao privremene objekte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik